Несрећа на мосту код Бешке

Једна особа изгубила живот, а друга је повређена у тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила на недовршеном делу моста код Бешке.

Тешка саобраћајна несрећа, у којој је Ивана Ј, из Новог Сада, изгубила живот, а Милош К. тешко повређен, догодила се у 11.25 на недовршеном делу моста код Бешке.

Атомобил марке "киа" београдских регистарских ознака, слетео је са неизграђеног дела моста на Дунаву, са висине веће од десет метара и ударио о тло на речној обали.

У аутомобилу су биле две особе, инжењери фирме "Алпина д.о.о.", која је извођач радова.

Живот је изгубила Ивана Ј. из Новог Сада, која се налазила на месту сувозача, док је Милош К, који је управљао возилом, с тешким повредама превезен у Килинички центар Војводине, где је оперисан.

Према речима портпарола те болнице Јелене Јуришин, повређени је после операције у тешком стању и под сталним надзором лекара.

Узроци несреће још нису познати, а наставак истраге требало би да покаже околности које су довеле до удеса, рекао је истражни судија Основног суда у Новом Саду Радомир Штула.

Место несреће посетили су републички министар за инфраструктуру Милутин Мркоњић и директор "Путева Србије" Зоран Дробњак.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи