Спречено самоубиство у Београду

Председник удружења грађана "Сложно за Врчин" Раде Кнежевић покушао да скочи са Бранковог моста. Полиција спречила покушај самоубиства, који је Кнежевић раније најавио у медијима.

Полиција је данас око 12.40 часова, спречила председника удружења грађана "Сложно за Врчин" Радета Кнежевића, који је претио да ће скочити са Бранковог моста у Београду.

Како је јавио репортер агенције Бета, полиција је у тридесетоминутној акцији успела да спречи Кнежевића да скочи са ограде моста и одвела га у кола хитне помоћи.

Кнежевић је око подне дошао на мост у центру Београда и претио да ће скочити у Саву уколико градоначленик Драган Ђилас не дође да разговара са њим.

Председник удружења "Сложно за Врчин" је раније у медијима најавио да ће данас скочити са Бранковог моста, у знак протеста због судске одлуке о уклањању 600 метара асфалта из улице Стевана Сремца у Врчину, као и због незаинтересованости државних и правосудних органа за решавање проблема који угрожавају интересе грађана Врчина.

Према донешеној пресуди, Кнежевић је обавезан да плати трошкове уклањања асфалтног слоја из те улице у висини од 26.000 евра као и 2.500 евра судских трошкова.

Како је најављено, судски извршитељи данас треба да попишу и ставе на лицитацију његову и имовину његове породице у Врчину. Раде Кнежевић је пензионисани новинар, стар 50 година.

Саобраћај из правца града ка Новом Београду сада је нормализован.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи