Тешко претучен чувар

Тешко претучени радник обезбеђења предузећа "Електроелементи" из Земуна, пребачен у Ургентни центар. Према незваничним информацијама чувара фирме претукла су тројица непознатих разбојника.

Радник обезбеђења предузећа "Електроелементи" Д. А. претучен је јутрос око 5.30 на свом радном месту и у тешком стању пребачен је у Ургентни центар, речено је агенцији Бета у Хитној помоћи.

Према незваничним информацијама чувара фирме претукла су тројица непознатих разбојника, код чуварске кућице у кругу предузећа у насељу Галеника у Земуну у близини аутопута.

Како наводе из Хитне помоћи, раднику су нанете тешке повреде и он је у стању коме пребачен у Ургентни центар.

Нападачи су чувара најпре испрскали спрејом по лицу, а затим га тукли и везали селотејп траком, саопштила је служба за информисање Министарства унутрашњих послова Србије.

Разбојници су од чувара узели кључеве фирме и мобилни телефон, а затим опљачкали просторије предузећа и одвезли службени комби у коме се налазила рачунарска опрема.

Полиција још утврђује шта је све украдено. Потрага за нападачима је у току.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи