Потрага за несталим дечаком

Полиција трага за 13-годишњим дечаком из села Мајиловац код Великог Градишта, који је нестао пре два дана у атару села у коме живи, након што је последњи пут виђен са мајком.

Тринаестогодишњи Ђ.А. из села Мајиловца код Великог Градишта у четвртак је наводно са мајком отишао у башту ван села.

Мајка, М.А. јутрос око десет часова појавила се на путу ка суседном селу Курјаче али без сина.

"Када сам је упитала где је била одговорила је да је била на башти да бере боранију. Није знала да каже где је дечак. Била је сва у модрицама и огреботинама, а уста су јој била црна", прича комшиница Данијела Пантић.

Како РТС незванично сазнаје, мајка је у полицији испричала да је повредила ногу, па је дечака послала по помоћ. Од тада га, наводно, није видела.

Отац дечака, Дејан Андрејић, рекао је његов син зна пут од куће до баште и да је реч о мирном и повученом дечаку.

Мештани Мајиловца и Курјача, ловци и полиција претражили су током дана велико подручје у атару ова два села, али дечака још увек нису пронашли.

Владан Лукић, командир полицијске испоставе у Великом Градишту каже да је реч о прилично неприступачном терену, са шумама и јаругама, али ће потрага бити настављена док дечак не буде пронађен.

Мајка несталог дечака током поподнева прегледана је у Великоградиштанском Дому здравља, како би се утврдио степен њених повреда.

Полиција ће паралелно са потрагом за дечаком наставити да прикупља информације од мајке, не би ли сазнала шта се у ствари десило током претходна два дана.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи