Притвор због убиства у Ћуприји

Донето решење о спровођењу истраге и одређен притвор до 30 дана Љутомиру Поповићу - Љутку из Ћуприје, осумњиченом да је у дискотеци "Палацо" у том граду, хицима из ватреног оружја убио две, а ранио једну особу.

Председник Вишег суда у Јагодини Драган Јанићијевић, у улози истражног судије, вечерас је, после два сата саслушавања, донео решење о спровођењу истраге и одредио притвор до 30 дана Љутомиру Поповићу - Љутку (32) из Ћуприје, који је осумњичен да је, прошлог викенда у дискотеци "Палацо" у том граду, хицима из ватреног оружја, убио двоје а ранио једно лице.

"Поповићу се ставља на терет, убиство више лица и неовлашћено ношење оружја", изјавио је Танјугу Јанићијевић.

Предложено је још извођење неких доказа, саслушања десетак сведока који су били на лицу места, а садржај исказа још није за јавност, додао је Јанићијевић.

Јанићијевић је напоменуо да је Поповић "дао одбрану до детаља и изразио кајање".

Саслушању Поповића присустовао је заменик јавног тужиоца Миомир Васић и адвокат, коме је вечерас потписао пуномоћ.

Уз присуство великог броја полицајаца, од којих су неки били наоружани аутоматским пушкама, Поповић је доведен у зграду суда.

Поповић је, како се сумња, у дискотеци "Палацо", у суботу око 1.30 сати, пуцао у Горана Гркића (24), који је, после три дана без свести умро у шок соби Опште болнице у Ћуприји. На лицу места убио је Јасмину Илић (20), а њену сестру Јелену (22) ранио у стомак. Сестре Илић нису биле мета Поповића.

Поповића, који има дебео полицијски и судски досије, у понедељак увече су у београдском насељу Жарково, у изнајмљеном стану у Репушкој улици ухапсили припадници Специјалне антитерористичке јединице у сарадњи са Управом криминалистичке полиције Београда и Безбедоносно информативне агенције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи