Троје ухапшено због сумње на производњу дроге

Полиција је у Београду ухапсила три особе због сумње да су производили и продавали опојне дроге, и том приликом запленила око 35 грама морфин ацетил кодеина, око пет грама хероина, два милилитра метадона и 6.000 динара, саопштио је данас МУП.

Како се наводи, ухапшени су ЗЗ. М. (44), А. З. (32) и С. П. (33) због сумње да су извршили кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и неовлашћено држање опојних дрога, преноси Танјуг.

Приликом хапшења, код ЗЗ.М су џепу пронађена два пакетића са око два грама хероина и 6.000 динара, док је С.П. од себе одбацио паковање од киндер јајета у коме се налазило седам пакетића са око три грама хероина.

Претресом куће у којој живе ЗЗ.М. и А. З. полиција је пронашла новчаник у којем се налазило девет кесица са око три грама хероина и један блистер, такозвана мерица од лека са траговима хероина, која служи за размеравање те дроге на мање пакетиће и бочицу метадона са два милилитра метадона.

Испред улаза у кућу, у олуку је пронађен и пакет са око 35 грама опојне дроге морфин ацетил кодеин.

Сумња се да су ЗЗ.М. и А.З. дуже време набављали хероин у количинама од 50 грама, паковали га у мање пакетиће и продавали на београдском тржишту.

Осумњичени су, уз кривичну пријаву, спроведени надлежном тужиоцу у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи