Румуни шверцовали цигаретe и резани дуван

На граничном прелазу Ватин цариници су спречили троје држављана Румуније да из Србије прокријумчаре шест килограма резаног дувана и око 30.400 цигарета "пал мал суперслимс блу" и "пал мал", с акцизним маркицама Србије.

Цигарете су током викенда пронашли цариници из Одељења за сузбијање кријумчарења који су детаљно прегледали аутомбил "опел астра Г", саопштила је Управа царина, преноси Танјуг.

Том приликом су открили шест килограма резаног дувана упакованог у кесе од по 500 грама у спортској торби испод опреме за фудбал која се налазила у гепеку возила, а даљим прегледом аутомобила су пронашли и цигарете на разним местима.

Тако су, укупно 22.400 цигарете "пал мал" пронашли у фабричким шупљинама возила изнад задњег левог точка, затим у крову и 8.000 марке "пал мал суперслимс блу" у јакни која се налазила у гепеку.

У акцији дубинске контроле коју су цариници извели у сарадњи са саобраћајном полицијом, на магистралном путу Рашка-Краљево, пронађено је још 5.000 цигарета у возилу марке "волксваген пасат" у Богутовцу.

Цигарете "прајд" су том приликом пронађене у гепеку, у делу предвиђеном за резервни точак, без икакве документације. У оба случаја цигарете су привремено задржане, а против возача су покренути прекршајни поступци, пише у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи