Читај ми!

Тукао брата, па ударио и полицајца

Полиција је ухапсила В. К. (39) због сумње да је у алхохолисаном стању у породичној кући тукао брата, а потом ударио полицајаца који је интервенисао, саопштила је нишка полиција.

Осумњичени се терети да је извршио кривично дело насиља у породици и напад на овлашћено службено лице, преноси Танјуг.

"Сумња се да је он, у току целог јучерашњег дана, у алкохолисаном стању, вређао и тукао рођеног брата и нанео му повреде", наводи се у саопштењу.

Осумњичени је, када је стигла полицијска патрола, вређао полицијске службенике и приликом интервенције ударио полицајца у пределу јагодичне кости.

У саопштењу се наводи и да је полицајац задобио лаке телесне повреде и да је, по налогу заменика Основног јавног тужилаштва, осумњиченом одређено задржавање до 48 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи