Читај ми!

Eксплозија на Бановом брду

Три особе су провређене на Бановом брду када је аутомобил у покрету ударио у два паркирана возила и том приликом експлодирао.

У Кировљевој улици број 7 на Бановом брду, из неутврђених разлога, аутомобил у покрету је ударио у два возила и експлодирао. Повређени су возач аутомобила и два случајна пролазника, потврђено је Интернет порталу РТС-а у МУП-у.

Возач аутомобила (46), кога је експлозија избацила из кола, превезен је у тешком стању на реанимацију на ВМА. Како незванично сазнаје репортер РТС-а, возач аутомобила Владимир К. од раније је познат полицији.

Очевици кажу да је човек запаљен изашао на улицу и почео да пузи. Потом су истрчали људи из аутобуса и неко је скинуо мајицу, а неко је из кафане донео пешкир и угасили су човека, који је у ранама наставио да пузи. 

Полиција је потврдила да је реч о бомби подметнутој испод аутомобила.

Криминолог Златко Николић сматра да је бомбаш био нестручан јер, каже, има много колатералне штете и додаје како све прилике указују на то да је реч о наставку обрачуна неких кланова црногорских нарко-дилера.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи