Читај ми!

Учитељу запаљен аутомобил

Зорану Ристићу (60), учитељу из Прекодолца код Владичиног Хана, јутрос око четири сата запаљен аутомобил марке "ситроен ксара". Ристић сумња да је пожар подметнут.

Аутомобил је био паркиран у дворишту поред пута, јавља дописник РТС-а.

Ристић је пре четири сата ујутро – чуо тресак и лупање, шкрипу гума и аутомобил који одлази.

Када је изашао, аутомобил је био у пламену, који је угасио уз помоћ комшија. Ристић каже да су гореле обе гуме, седишта, волан, а ватре је било и испод хаубе.

"Стакло на вретима код места возача било је разбијено и около је смрдело на бензин. Све указује на то да је неко намерно подметнуо пожар", рекао је Ристић.

Полиција је обавила увиђај. Сумњају да је пожар подметнут и траже починиоце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи