Покренут постпак против сина генерала Павковића

Прво основно тужилаштво у Београду покренуло је поступак против Вука Павковића (20), сина некадашњег начелника генералштаба Војске Југославије генерала Небојше Павковића, јер је 19. новембра на Врачару својим возилом ударио 23-годишњег пешака М. Т.

Кривичну пријаву против Павковића тужилаштву је доставила Управа саобраћајне полиције због кривичног дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, учињеног из нехата, рекла је Танјугу портпарол тужилаштва Ирена Бјелош.

Она је додала да ће тужилаштво током поступка саслушати младог Павковића, оштећеног и друге сведоке догађаја, као и спровести друге неопходне истражне радње.

Бјелош је напоменула да је реч о "ситуацијоном делу", које је учињено из нехата, и да осумјичени није имао алкохол у крви.

Медији су пренели након инцидента да је млади Павковић био за воланом аутомобила "бе-ем-ве 320" и да је оборио младића М. Т. док је прелазио улицу, од чега је овај задобио тешке телесне повреде. Незгода се догодила у Катанићевој улици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи