Читај ми!

Пронађено тело на прузи

На железничким шинама у близини Лесковца пронађен је мртав мушкарац, потврђено је у лесковачкој полицији и Основном тужилаштву у том граду.

Тело је, унутар пружног колесека, у 5.30 приметио машиновођа путничког воза у близини села Мала Копашница, који је нагло зауставио воз.

Узроци смрти се још утврђују, али очевици су рекли за агенцију Бета да изглед повреда на телу указује на могућност да је човека прегазио воз.

Шеф Железничке станице у Лесковцу Драган Јукић рекао je Бети да је "могуће да је страдао услед удара неког претходног воза".

"Несрећа је примећена између две железничке станице Грделица и Ђорђево, у близини Мале Копашнице. Саобраћај је био у прекиду од 5.30 до 9.10", казао је Јукић.

Лесковачка полиција, по налогу тужилаштва, утврђује идентитет страдалог и начин на који се несрећа догодила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи