Читај ми!

Пожар у Суботици, једна особа погинула

Жена (69) је преминула, а четири особе, међу којима и двоје деце, повређене су у пожару који је избио јутрос у стамбеној згради у суботичком Теслином насељу.

Пожар је избио јутрос oко 4.45 у подруму зграде у улици Чат Гезе 11. На лицу места је констатована смрт једне старије жене од последица пожара, највероватније због гушења.

Четири пацијента транспортована су на Ургентно одељење Опште болнице, међу којима и двоје деце, који су се жалили на гушење.

Портпаролка Опште болнице Драгана Стојановић потврдила је да су јутрос око шест часова на одељење примљени десетогодишња С. Ј. и једанаестогодишњи С. З, као и С. С. (38) и М. М. (34).

Сви они, према њеним речима, након обављених прегледа имају добре налазе и највероватније током дана ће бити пуштени кући.

Према речима очевидаца, у пожару је страдала С. М. (69).

Поједини станари кажу да се мирис дима осетио већ око три сата ујутру, а да се касније чуло комешање, искакање станара кроз прозор из станова који су ближи приземљу.

Према ономе што се може видети на лицу места, пожар је избио у подруму, али се није проширио на горње спратове. Недалеко од те зграде запаљен је и један аутомобил марке "застава 128".

На лицу места су јутрос одмах дејствовале четири ватрогасне екипе, а увиђај су извршили тужилац Вишег јавног тужилаштва, припадници Полицијске управе у Суботици и увиђајна екипа Одељења за ванредне ситуације.

Узроци пожара се утврђују.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи