Читај ми!

Притвор за пријатеље Марка Милићева

Трећи основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана за шест пријатеља Марка Милићева, који се сумњиче да су му помогли након што је, како се сумња, 25. јула својим возилом "мини кантримен" на Бранковом мосту ударио Луку Јовановића који је потом преминуо.

Судија за претходни поступак је на предлог Тужилаштва одредио притвор: Братиславу Весовићу Бојани Петровић, Николи Лепену, Дани Маневски, Тамари Богдановић и Милици Новаковић, рекао је Танјугу тужилац Трећег основног тужилаштва Борис Павловић.

Притвор им је одређен после саслушања које је почело синоћ, а завршено током ноћи.

Таксисти Саши Јанковићу притвор је одређен у понедељак, а за Милићевим је синоћ расписана црвена Интерполова потерница, како би био ухапшен где год да буде идентификован.

Потерница је расписана и на име Марко Милићев и на име Марко Марковић, јер се сумња да користи два пасоша.

Милићев је осумњичен да је, након што је својим аутом "катримен" усмртио Луку Јовановића 25. јула на Бранковом мосту, са пријатељима побегао са лица места, а 15 дана касније и из земље.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи