Читај ми!

Пиштољем претио контролору Паркинг сервиса

Возач аутомобила марке "бе-ем-ве" око 17 сати претио је пиштољем контролору Паркинг сервиса у Београду и вербално га вређао, саопштено је из Паркинг сервиса.

Инцидент се догодио у Улици Војводе Богдана у Београду, а, како стоји у саопштењу Паркинг сервиса, насилник је контролору претио пиштољем због дневне карте од 1.870 динара.

"Насилник је извадио пиштољ, уперио га у контролора Паркинг сервиса и репетирао", истиче се у саопштењу тог јавног-комуналног предузећа.

Контролор Паркинг сервиса претходно је израдио налог за плаћање дневне карте, јер возач "бе-ем-веа" није продужио паркирање у трећој зони.

"Касније, када је радник кренуо даље да контролише остале аутомобиле, бахати возач се својим возилом зауставио испред контролора и позвао га да приђе аутомобилу. (...) Тада је насилник спустио прозор, извадио пиштољ, уперио га у контролора, репетирао и вербално претио контролору Паркинг сервиса", објашњено је у саопштењу.

В. д. директора ЈКП "Паркинг сервис" Андрија Чупковић најоштрије је осудио тај напад и истакао да очекује да ће насилник брзо бити ухапшен.

Подсетио је да је ово већ други случај у последњих месец дана да бахати возачи прете оружјем радницима Паркинг сервиса.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи