Апел оца нестале девојчице

Полиција, Жандармерија и све надлежне службе већ трећи дан интензивно трагају за петнаестогодишњом Тијаном Јурић, која је нестала у ноћи између 25. и 26. јула у Бајмоку.

Са плакатима нестале девојке облепљен је Бајмок, Стари и Нови Жедник, Мишићево, Ђурђин, Алекса Шантић, Пачир, пренела је ТВ Ју-еко.

Тијана је последњи пут виђена на Рати, док се приближавала Спортском центру, где је пола сата пре тога била са својим друговима и другарицама, да врати позајмљени дукс.

Између 24 сата и један сад после поноћи губи јој се сваки траг, а у потрагу за њом кренули су њени другови и другарице са родитељима и Тијанином породицом.

Полиција се о томе још није огласила званичним саопштењем, а сумња се да је девојка отета, преноси Ју-еко.

У изјави за ту телевизију, отац девојке Игор Јурић упутио је апел свима да, уколико имају информације, јаве полицији.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи