Читај ми!

Раковица, продаваo дрогу у школском дворишту

Раковичка полиција ухапсила је А. Б. након што су грађани Месне заједнице Канарево брдо пријавили да непознате особе продају опојну дрогу у школама и парковима где се окупљају деца.

Како је саопштено из МУП-а, полиција је затекла А.Б. у шумарку, у Вукасовићевој улици, како пакује опојну дрогу марихуану у пакетиће, преноси Танјуг.

Када је угледао полицију почео је да бежи и тада одбацио мобилни телефон, новчаник са личним документима, торбицу са новцем, један већи пакет са 41 кесицом опојне дроге марихуане и две празне пакле цигарета ''марлборо'' са 25 мањих пакетића исте дроге.

Приликом бекства, А. Б. је скочио са крова гараже вишег од два метра и повредио се, а након указане лекарске помоћи у Ургентном центру биће приведен дежурном заменику вишег јавног тужиоца у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи