Читај ми!

Новинар РТС-а демантује косовску полицију

Новинар Радио-телевизије Србије Андрија Игић демантовао је данашње наводе Косовске полиције да је приведен због вожње у пијаном стању, рекавши да је алко-тест којем је био подвргнут показао нула промила.

"Позивам косовску полицију да објави тачну информацију, а то је да је алко-тест којем сам био подвргнут показао нула промила", рекао је Игић агенцији Бета, поводом данашњег саопштења косовске полиције у којем се наводи да је синоћ приведен у Грачаници због вожње у пијаном стању и супстостављања припадницима полиције.

Игић је негирао да је учинио саобраћајни прекршај и нагласио да се није супротстављао службеном лицу у вршењу дужности.

Према његовим речима, након што је паркирао возило пришао му је полицајац и одмах позвао интервентну јединицу.

"Дошли су њих шесторица и одмах ми ставили лисице, и као криминалца привели у станицу у Грачаници", казао је синоћ Игић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи