Читај ми!

Син Драгослава Космајца ухапшен у Црној Гори

Полиција у Херцег Новом је ухапсила Л. К. (24) из Београда, због почињеног прекршаја из Закона о јавном реду и миру - ометање службеног лица у вршењу службене радње, преносе "Вијести". Медији спекулишу да је реч о сину Драгослава Kосмајца.

"Полиција је Л. К. потом, уз захтев за покретање прекршајног поступка, спровела Подручном органу за прекршаје у Херцег Новом, који га је осудио на казну затвора у трајању од десет дана, након чега је Л. К. спроведен у Завод за извршење кривичних санкција у Подгорици ради издржавања наведене казне затвора", наводи се у саопштењу црногорске полиције.

Београдски медији пренели су да је саобраћајна полиција заустављала аутомобил у коме су се налазили Драгослав Космајац и његов син који је управљао возилом, али да се он оглушио на позив полиције.

Драгослав Космајац је, у ноћи између петка и суботе, ушао у Црну Гору, а Интерпол Београда није до данас колегама из Подгорице доставио међународну потерницу за њим.

"Он је, у ноћи између 20. и 21. јуна, користећи личну карту издату од стране Словачке Републике, ушао у Црну Гору на граничном прелазу између Србије и Црне Горе, Јабука–Ранче", саопштено је из Управе полиције.

Како се наводи, надлежни органи Србије нису се до данас тим поводом званично обраћали Управи полиције Црне Горе.

"Интерпол Београда, као ни канцеларије Интерпола других земаља, нису Интерполу у Подгорици до данас доставили међународну потерницу за Д. К.", додаје се у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи