Читај ми!

Младићу угрожен живот после туче навијача

У тучи навијача Војводине и Црвене Звезде у Новом Саду један младић је тешко повређен. Задобио је повреде опасне по живот и под сталним је надзором лекара.

После туче у Новом Саду, један младић из Смедеревске Паланке тешко је повређен и налази се у животној опасности, потврђено је агенцији Бета у Клиничком центру Војводине.

"М.С. (35) из Смедеревске Паланке задобио је вишеструке тешке телесне повреде опасне по живот. Пацијент се налази у интензивној јединици Ургентног центра и под сталним је надзором лекара", рекли су у Клиничком центру.

Према незваничним информацијама, младић је повређен у тучи између навијача фудбалских клубова Војводина и Црвена звезда, у Новом Саду.

Звезда је победила са 1:0 на гостовању екипу Доњег Срема из Пећинаца. Та утакмица играна је у Новом Саду, јер је полиција проценила да није безбедно да се игра у Пећинцима, због доласка великог броја навијача и малог капацитета стадиона.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи