Читај ми!

Хапшење због разбојништава

Због сумње да је током марта у Београду извршио шест разбојништава полиција ухапсила једну особу. Он је уз претњу пиштољем узимао новац и вредне предмете.

Београдска полиција је ухапсила и привела јавном тужиоцу Д. Д. (35) због сумње да је током марта на територији Вождовца, Врачара, Новог Београда и Земуна извршио шест разбојништава.

Он се сумњичи да је кривична дела починио тако што је улазио у возила оштећених, седао на место возача или сувозача и прислањајући им пиштољ у пределу ребара или главе тражио новац, злато и друге вредне предмете, наводи се у саопштењу.

Према наводима МУП-а, он је у апотекама и продавницама, такође уз претњу пиштољем, од радница узимао новац.

Осумњичени се такође терети да је 13. марта у Новој Пазови украо аутомобил "голф 2", који је касније, истога дана, искористио за бекство након што је, такође у Новој Пазови, у продавници, уз претњу ножем од раднице, одузео новац, додаје се у саопштењу.

Приликом хапшења код њега је пронађена реплика пиштоља са којим је извршио кривична дела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи