Читај ми!

Јоцић негира кривицу за убиство Пуканића

Сретен Јоцић, звани Јоца Амстердам, негирао је кривицу у завршној речи на суђењу за убиство Иве Пуканића и затражио од суда да буде ослобођен. Јоцић тврди да се против њега води "кафкијански процес" и да појединац нема шансе против система.

У завршној речи на суђењу за убиство власника хрватског Национала Иве Пуканића, Сретен Јоцић је негирао кривицу.  

"Нисам извршио ово кривично дело и нисам учествовао у убиству Пуканића", рекао је Јоцић на почетку изношења завршне речи у Специјалном суду у Београду.

Истакао је да се против њега води "кафкијански процес", оценивши да појединац нема шансе против система.

"Где год да сам кренуо, наишао сам на систем. Размишљао сам да ћутим, али онда би перцепција јавности била да сам крив", рекао је Јоцић.

Оптужени је рекао и да не би пристао на нагодбу са Тужилаштвом и да су му "нуђена три дана затвора".

Крајем јануара Тужилаштво за организовани криминал предложило је суду да Јоцића осуди на 40 година затвора због организовања убиства, а исту казну је тражило и за припадника београдског дела његове екипе Жељка Миловановића, као директног извршиоца убиства.

За Миленка Кузмановића који је, према ставу Тужилаштва, био задужен за логистичку подршку Јоцићевој банди, Тужилаштво је тражило казну "не мању од 15 година затвора".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи