Варајући на берзи узео 28 милиона динара

Ухапшен М. Г. из Београда због сумње да је, варајући на Београдској берзи, присвојио више од 28 милиона динара.

Управа криминалистичке полиције ухапсила је М. Г. (36) због сумње да је, варајући на Београдској берзи, присвојио више од 28 милиона динара, саопштио је МУП.

Сумња се да је М. Г. као овлашћени брокер предузећа "Олимпија инвест" из Београда, злоупотребио своју дозволу за трговање на Београдској берзи, без знања клијената који су своје акције поверили том предузећу.

Како наводи полиција, М. Г. је на берзи продао већи број акција и обвезница Републике Србије у власништву више физичких и правних лица.

Осумњичени је после тога трагове трансакција прикривао изменама у рачунарском систему фирме у којој је био запослен, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи