Читај ми!

Повређена два радника у "Колубари"

Два радника повређена приликом варења у погону сушаре за угаљ "Колубаре", потврђено РТС-у у Министарству унутрашњих послова. После прегледа у Ургентном центру један радник пуштен на кућно лечење, док је други враћен на посао.

Приликом варења два радника су повређена у погону сушаре за угаљ "Колубаре", потврђено је РТС-у у Министарству унутрашњих послова.

После прегледа у Ургентном центру у Београду један радник је пуштен на кућно лечење, док је други враћен на посао.

Медији су раније пренели да се у "Колубари" догодила експлозија, што у басену демантују. 

У "Колубари" још кажу да су повређени радници предузећа "Колубара Обилић", који су били ангажовани на пословима ремонта у сушари, код Лазаревца.

До несреће је дошло око 11 сати када је ужарени угаљ пао са врха аутоклава на радника који је извршавао варилачке послове поред те машине, саопштено је из басена. Претпоставља се да је до пада ужареног угља дошло због промаје у просторији.

Портпарол "Колубаре" Радош Лазаревић прецизирао је да су радници били ангажовани на заваривању аутоклава.

"Један радник је задобио лакше опекотине на бутини, превијен је у Ургентном центру у Београду и пуштен на кућно лечење, док је други радник након прегледа враћен на посао", рекао је Лазаревић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи