Читај ми!

Ухапшен осумњичени за ратни злочин у Хрватској

Немачка полиција ухапсила српског држављанина осумњиченог да је 1991. у Хрватској, као полицајац, злостављао више затвореника. За тим човеком, старим 46 година 2007. године расписана међународна потерница.

Један српски држављанин, осумњичен за ратне злочине, ухапшен је приликом рутинске контроле аутобуса код места Пасау у Немачкој.

Приликом контроле аутобуса, који је у Немачку ушао из Аустрије, у недељу је код места Пасау, ухапшен један српски држављанин тражен због ратних злочина, објавио је бечки Стандард на свом сајту.

Реч је о 46-годишњаку за којим је 2007. године расписана међународна потерница.

Српски држављанин, како је саопштила немачка полиција, осумњичен је да је 1991. у Хрватској, као припадник полиције, злостављао више затвореника.

Поред тога му се ставља на терет да је заједно са другим наоружаним лицима упао у зграду УН.

Ухапшени се налази у притвору у Пасау, где чека на изручење у Хрватску.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи