Читај ми!

Ухапшен убица дрвосече

Полиција ухапсила М. М. (47) из Сврачкова због сумње да је убио дрвосечу Р. Т, држављанина БиХ. Тело убијеног пронађено делимично угљенисано у селу Годовик код Пожеге.

Ужичка и пожешка полиција ухапсилe су М. М. (47) из Сврачкова због сумње да је убио дрвосечу Р. Т. (49), држављанина БиХ. Притворена је и Д. Н. (39) из Сврачкова због сумње да је учествовала у подстрекивању убиства, рекла је начелница ужичке полиције Драгица Јевтовић.

Јевтовићева је рекла да је тело Р. Т. пронађено делимично угљенисано и у фази распадања у селу Годовик код Пожеге.

"Извршеном обдукцијом утврђено је да је смрт наступила насилним путем. Уочене су повреде на лобањи покојника настале од употребе тупог предмета, преломи левог рамена и десне подколенице, као и више удараца по телу", рекла је Јевтовић.

Убијени Р. Т. у Пожеги је радио као сезонски радник. Његов нестанак пријавио је 17. октобра човек код кога је требао да ради, али према сазнањима полиције он се још од 10. октобра није појављивао у кући у којој је становао.

"Тог дана је, како је утврђено истрагом, Р. Т. требало да се састане према претходном договору са Д. Н. у селу Годовик, у шуми недалеко од сеоског пута. Међутим, на месту састанка Р. Т. је сачекао М. М., који га је усмртио, полио бензином и запалио", рекла је начелница Јевтовић.

У циљу истраге начелница није говорила о мотиву овог убиства у Пожеги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи