Читај ми!

Даниловићево стање стабилно

Здравствено стање Предрага Даниловића је стабилно. Даниловић је повређен претпрошле ноћи када је убоден ножем у "Кафаници" у Кошутњаку. Инцидент никако не може да се сматра кафанском свађом међу пријатељима, рекла је супруга прослављеног кошаркаша.

Председник Кошаркашког клуба Партизан Предраг Даниловић пребачен је са интензивне неге у двокреветну собу и његово стање је стабилно, рекао је Танјугу Вук Марковић из канцеларије за медије Клиничког центра Србије.

Даниловић је повређен претпрошле ноћи када је убоден ножем у "Кафаници" у Кошутњаку, а јуче су прослављеног кошаркаша у Ургентном центру посетили премијер Ивица Дачић, први потпредседник Владе Србије Александар Вучић, министарка омладине и спорта Алиса Марић.

Светлана Даниловић, супруга прослављеног кошаркаша рекла је да инцидент у коме је он задобио озбиљне повреде у једном београдском ресторану никако не може да се сматра кафанском свађом међу пријатељима.

Бивши репрезентативац је, према њеним речима, покушао да обузда свог пријатеља Бранка Филиповића који је у једном тренутку вечери постао агресиван према својој девојци Сањи.

"Саша је приметио да ситуација може да се отргне контроли, да вербална агресија према њој евентуално може да прерасте у већи проблем, рекао јој је да је боље оде, што је она и учинила. Тада је дошло до првог инцидента. Саша је покушао да смири Бранка, као и читаву ситуацију и тада је задобио прву рану на челу", наводи се у саопштењу Даниловићеве супруге.

Она је потврдила да је Даниловић, при првом доласку екипе Хитне помоћи, рекао да је све у реду, али је негирала да је било коме претио оружјем или сукобом.

"Наставак немилог догађаја уследио је када се учинило да се све ипак завршило и када је Саша желео да се увери да је све у реду, како би се мирно разишли. Сукоб је настављен, а завршен је на тај начин на који се завршио, њиховим физичким обрачуном који Саша није иницирао, већ је покушавао да обузда свог пријатеља", навела је Даниловићева.

Она је додала и да Филиповићу то није први инцидент у локалу "Кафаница" у Коштуњаку чији је власник, као и да је њен супруг до сада једини успевао да га смири. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару