Читај ми!

Мишковићу поново продужен притвор

Због опасности од бекства и ометања вођења кривичног поступка, за још 30 дана продужен притвор Мирославу Мишковићу и Милу Ђурашковићу.

Кривично веће Посебног одељења Вишег суда у Београду продужило је притвор Мирославу Мишковићу, власнику "Делта холдинга" и Милу Ђурашковићу, власнику "Нибенс групе" за још 30 дана.

Тужилац Миљко Радисављевић рекао је да је притвор продужен, јер је утврђено постојање чињеница и околности које указују на опасност од бекства и ометања вођења кривичног поступка.

Тужилаштво за организовани криминал јуче је против Мирослава Мишковића и Мила Ђурашковића подигло оптужницу због сумње да су незаконито извлачили новац из предузећа за путеве и утаје пореза и тражи да им притвор буде продужен и после 9. јуна.

Адвокат Зденко Томановић каже да подизање оптужнице против Мирослава Мишковића и притварање због наводног бекства, нису резултат истраге и постојећих доказа, већ представљају удварање лошијег дела правосуђа новој политичкој елити.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије