Читај ми!

Ухапшени по потерници Интерпола

Двојица држављана Црне Горе ухапшена у Србији на основу међународне потернице коју је расписао подгорички биро Интерпола.

Управа полиције саопштила је да су у Србији ухапшена двојица држављана Црне Горе за којима је била расписана међународне потернице коју је расписао подгорички биро Интерпола на основу захтева црногорских правосудних органа.

Како је Управа полиције навела, ухапшени су Никола Видић (29) из Подгорице и Костадин Мијајловић (27) из Никшића.

За Видићем и Мијајловићем била је расписана међународна потерница на основу захтева црногорских правосудних органа.

Видић се, како је саопштено, потражује на захтев Основног суда у Подгорици ради привођења на издржавање казне затвора у трајању од једне године и месец дана, на коју је осуђен због кривичног дела тешка крађа.

Полиција је навела да је Мијајловић потраживан по наредби Основног суда у Никшићу, ради привођења на издржавање казне затвора у трајању од године и шест месеци на коју је осуђен због шверца наркотика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи