Читај ми!

Убио мајку ножем

Ухапшен Зајечарац осумњичен да је, после породичне свађе, убио мајку кухињским ножем.

Полицијска управа Зајечара саопштила је да је ухапсила И. О. (49) из Зајечара под сумњом да је убио своју мајку Р. О. (77).

Како се наводи, И. О. се сумњичи да је синоћ у породичној кући својих родитеља у селу Заграђе убио мајку кухињским ножем.

Према подацима полиције, он је за ножем посегнуо након краће породичне свађе.

"Убио ју је тако што јој је кухињским ножем нанео убодну рану у пределу грудног коша. Од задобијених повреда Р. О. је преминула на лицу места", навела је полиција.

Увиђај су извршили истражни судија Вишег суда и јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Зајечару.

Пре три дана, у Бору је на исти начин убијен Зоран Стојановски (34) кога је отац Димитрија након свађе убо ножем у груди.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи