Читај ми!

Телохранитељ признао претње Јовановићу

У договору са тужилаштвом бивши телохранитељ лидера Либерално демократске партије Чедомира Јовановића нагодио се да за осам месеци затвора призна да је Јовановићу слао претеће поруке.

Бивши телохранитељ лидера Либерално демократске партије Чедомира Јовановића нагодио се са Првим основним тужилаштвом да за осам месеци затвора призна да је Јовановићу слао претеће поруке.

Први основни суд, на данашњем рочишту, усвојио је споразум о признању кривице, који су закључили Владимир Ђ. и Прво основно тужилаштво.

Пуномоћник Чедомира Јовановића, адвокат Драган Нинковић је рекао Танјугу да је, пошто је Тужилаштво задовољно тим споразумом, задовољан и Јовановић.

Наредних дана очекује се да суд донесе и пресуду којом ће Владимир Ђ. бити и званично осуђен на казну на коју се нагодио са тужиоцем.

Владимир Ђ. ухапшен је средином септембра, пошто је Јовановићу СМС порукама претио да ће га убити, а претио је смрћу и његовој породици.

Адвокат Нинковић је рекао да је то само један од безбедносних изазова са којима се Јовановић суочава, наводећи да је у конкретном случају Тужилаштво реаговало по службеној дужности и благовремено све радње које су биле неопходне.

Нинковић је рекао да је лидер ЛДП прихватио договор, будући да је он постигнут у складу са законом.

"Он нема никакав лични однос према окривљеном, тако да, пошто је Тужилаштво задовољно тим споразумом, онда је задовољан и Јовановић", казао је Нинковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи