Читај ми!

Породична трагедија у Шајкашу

Отац камионом налетео на петогодишњу кћерку. Због пољопривредних радова и прашине видљивост је била минимална, а деца су неколико пута опомињана да се склоне од камиона.

Петогодишња С. Д. из Шајкаша, у општини Тител, изгубила је живот када је на њу налетео камион којим је управљао њен отац Б. Д. (33), пренела је Радио-телевизија Војводине (РТВ).

Како РТВ незванично сазнаје, трагедија се догодила око 18 сати, на ледини иза породичне куће у Улици Соње Маринковић где су се деца играла док су отац настрадале девојчице и још неколико људи претоварали соју из комбајна.

Према изјавама очевидаца, због велике прашине видљивост на ледини где су обављани пољопривредни радови била је минимална, а несрећа се догодила иако су деца неколико пута опомињана да се склоне. После обављеног увиђаја очекује се званично саопштење.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи