Читај ми!

Ухапшен још један директор школе

Због сумње да су примали или давали мито ухапшени директор основне школе у селу Водањ код Смедерева Славиша П. и Нермин Ј. Они ће бити приведени истражном судији. Кривичном пријавом обухваћена и Ивана М.

Смедеревска полиција ухапсила је директора Основне школе "Вожд Карађорђе" у Водњу, Славишу П. (40), осумњиченог да је тражио и добио мито од 1.500 евра да би за стално запослио Ивану М. као наставника географије, саопштено је из полиције.

Ухапшен је и Иванин очух Нермин Ј. (44), осумњичен за давање мита. Славиша П. је бивши директор музеја у Смедереву.

Кривичном пријавом обухваћена је и наставница географије Ивана М. (27) из Смедерева, осумњичена да је као саизвршилац са својим очухом починила кривично дело давања мита.

Она ће бити саслушана у редовном поступку, док ће Славиша П. и Нермин Ј. по истеку полицијског задржавања, бити приведени истражном судији Вишег суда у Смедереву.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи