Читај ми!

Ухапшени због напада на Роме

Нишка полиција ухапсила шест младића, међу којима и два малолетника, због вређања и физичког напада на Роме.

Шесточлана група младића из Ниша, међу којима су била и два малолетника, лишени су слободе због постојања основане сумње да су извршили кривично дело изазивања националне, расне и верске мржње и нетрпељивости, саопштила је данас нишка полиција.

Ухапшени су малолетни М.Ц. (16) и С.С. (16), као и Стефан А. (19), Стефан С. (19), Иван Г. (20) и Душан Р. (22).

Како је наведено, осумњичени су 27. јула нешто после два сата ујутру на Тргу војводе Петра Бојовића, у центру града, претили и вређали групи припадника ромске националности, а након тога кренули у физичко разрачунавање са њима.

У тучи је неколицина припадника ромске нациналности задобило лакше телесне повреде, каже се у саопштењу и додаје да је након саслушања истражни судија Вишег суда у Нишу осумњичене пустио да се бране са слободе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи