Читај ми!

Младићи из Новог Сада претучени у Игалу

Тешко повређена тројица младића из Новог Сада у тучи која се догодила у дискотеци "Пандора" у Игалу. Претучени младићи инцидент пријавили српском конзулату у Херцег Новом.

Тројица младића из Новог Сада тешко су повређена у тучи која се догодила у дискотеци "Пандора" у Игалу. Младићи тврде да су нападнути без повода.

Претучени Немања Петковић (19), Игор Џуџак (19) и Александар Голубовић (19), задобили су тешке телесне повреде. Петковићу и Џуџаку поломљене су носне, а Голубовићу јагодична кост.

Младићи, који су српски држављани, рекли су подгоричким медијима да су нападнути без повода у дискотеци "Пандора" од веће групе момака из Херцег Новог и да су о свему обавестили конзулат Србије у Херцег Новом.

Сви актери туче у "Пандори" дали су изјаве у полицији, а због наношења тешких телесних повреда против Саше Марковића из Херцег Новог поднета је кривична пријава.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи