Читај ми!

Спречен илегални прелазак границе

Тројица сомалијских држављана спречена у покушају илегалног преласка државне границе код Прешева. Код Батроваца спречен покушај кријумчаарења 30.000 комада цигарета марке "винстон".

На граничном прелазу Прешево цариници су, у сарадњи са граничном полицијом, спречили покушај тројице држављана Сомалије да илегално пређу државну границу, наводи се у саопштењу Управе царина.

Откривени су у камиону босанских регистарских ознака, 18. марта, који је транзитирао кроз Србију натоварен уредно пријављеном спортском опремом.

Након што је царински службеник приметио оштећење сајле којом је причвршћена царинска пломба, возило је детаљно прегледано и том приликом су пронађени илегални емигранти.

Даљу надлежност су преузели истражни органи.

У саопштењу се додаје да је захваљујући изузетном залагању царинских службеника и коришћењу најновијих скенера, број емиграната спречених у покушају да илегално пређу државну границу за протеклих неколико месеци достигао 155.

Из Управе царина је саопштено и да су истог дана, 18. марта, цариници на граничном прелазу Батровци спречили покушај кријумчарења из Републике Србије 30.000 комада цигарета марке "винстон".

Цигарете су пронађене у аутобусу који саобраћа на релацији Приштина - Минхен захваљујући мобилном скенеру на чијем снимку су уочене неправилности у поду испод седишта.

Као власник робе пријавио се возач аутобуса, против кога је покренут прекршајни поступак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи