Читај ми!

Нападнута екипа "Студија Б"

Екипа телевизије "Студио Б" нападнута у центру Београда. Младић Дејан Ж. прво претио са терасе зграде, а након тога и физички напао сниматеља, ударивши га двапут. Нападач ухапшен и саслушан, а одређено му је задржавање до 48 сати.

У центру Београда нападнута је екипа телевизије Студио Б, коју су чинили новинарка и двојица сниматеља, док су снимали уобичајену репортажу о фукционисању јавног превоза, јавља Студио Б.

На углу Улица Цара Душана и Тадеуша Кошћушка, са терасе зграде непознати младић прво је дуго без повода псовао и вређао екипу Студија Б претећи: "Живи одавде нећете отићи", "гепековаћу те", "шта сте дошли на Дорћол", "идите на Дедиње код Ђиласа".

У саопштењу се наводи да је младић на крају изашао на улицу и физички насрнуо на асистента сниматеља, којег је ударио руком у главу, а ногом у стомак.

Полиција је саопштила да је око поднева привела тридесетпетогодишњег Дејана Ж, који је признао да је физички напао екипу Студија Б.

Нападач је, према саопштењу полиције, рекао да је напао новинаре и сниматеље, јер како каже: "људи у Србији живе тешко, а они снимају којекакве рекламе".

Дејан Ж. је саслушан у полицији и одређено му је задржавање до 48 сати због основане сумње да је извршио кривично дело насилничког понашања.

Против њега је поднета и прекршајна пријава због кршења јавног реда и мира.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи