Читај ми!

Туча пре утакмице у Нишу

Једна особа повређен, а пет приведено у инциденту пред кошаркашку утакмицу у Нишу, у којој су се састали београдски Партизан и крагујевачки Раднички, рекао начелник Управе МУП-а Србије генерал Младен Курибак.

У инциденту пред кошаркашку утакмицу у Нишу, у којој су се састали београдски Партизан и крагујевачки Раднички, једна особа је повређен, оштећен је један аутомобиле, а пет особа је приведено, рекао је начелник Управе МУП-а Србије генерал Младен Курибак.

Кулибак је рекао Танјугу да се инцидент догодио уочи кошаркаске утакмице која је играна у оквиру турнира Купа "Радивоја Кораћа", а у њему су учествовали забрањена група навијача Партизана и навијача Црвене Звезде.

Он је додао да је у близини места где се догодио инцидент разбијен један излог, као и да је, након туче, неко из групе навијача нанео лакше повреде једној особи.

До нарушавања јавног реда и мира дошло је око 14.30 сати у Пријездиној улици. Истрага поводом овог инцидента је у току, рекао је Курибак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи