Читај ми!

Откривени емигранти на Прешеву

У комбију пољских регистрација на прелазу Прешево цариници открили неколико особа која су покушале да илеглано уђу у Србију.

На граничном прелазу Прешево, на улазу у Србију, цариници су данас у поподневним сатима спречили неколико страних држављана да илегално пређу државну границу.

За сада, како је наведено у саопштењу Управе царина, није познат тачан број особа, јер је поступак у току, али се на снимку са мобилног скенера види да је пет или шест људи.

Емигранти су се сакрили у специјално направљеном дуплом зиду иза кабине возача у комбију пољских регистарских ознака, који је из Грчке превозио половне скутере у Пољску.

Цариници су за протекла три месеца спречили више од 130 особа у покушају да илегално пређу државну границу и то углавном захваљујући коришћењу најновијих скенера и изузетном залагању царинских службеника.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи