Читај ми!

Гаврићу одбијен захтев за кауцију

Добросаву Гаврићу, кога Србија тражи због убиства Жељка Ражнатовића Аркана, није одобрен захтев да се брани са слободе. Постоји велика опасност да Гаврић побегне како би избегао изручење Србији, наводи се у образложењу суда.

Суд у Кејптауну одбио је захтев Добросава Гаврића, кога Србија тражи због убиства Жељка Ражнатовића Аркана, да се брани са слободе уз кауцију.

Судија Џо Магеле образложио је своју одлуку речима да постоји велика опасност да Гаврић побегне како би избегао изручење Србији, где је осуђен на 35 година затвора, преноси јужноафрички дневни лист Њу ејџ.

Гаврић се скривао у Јужноафричкој Републици од 2008. године, а од прошле године је под истрагом у тој земљи пошто је у његовим колима убијен локални мафијаш Сирил Бека, након чега је локална полиција открила прави иденитет човека који се до тада представљао као Саша Ковачевић.

Гаврић, кога терете за поседовање дроге, фалсификовање докумената и кршење закона о имиграцији, данас ће се поново појавити пред судом где ће бити одређен датум за почетак поступка изручења Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи