Читај ми!

СРС: Шешељево стање озбиљно

Шешељево здравствено стање је веома озбиљно и погоршава се, каже Борис Алексић и истиче да радикали неће мирно седети док им убијају шефа странке.

Радикали неће мирно седети у својим кућама и у парламенту и гледати како им убијају шефа странке Војислава Шешеља, изјавио је члан председничког колегијума СРС-a Борис Алексић.

Шешељево здравствено стање је веома озбиљно и погоршава се сваким даном проведеним у притвору Хашког трибунала, рекао је Алексић на конференцији за новинаре СРС-a.

Према његовим речима, извештај српских лекара о Шешељевом здравственом стању, које предводи Милован Бојић, биће објављен наредне седмице.

Алексић је оптужио власти у Србији да пружају "несебичну помоћ" Хагу британским и америчким обавештајним службама у елиминацији Шешеља.

"Режим у Србији жели смрт Шешеља", тврди Алексић, који сматра да српске власти нису испуниле обећање да ће лекарима који су отишли да прегледају Шешеља бити доступни сви потребни апарати.

Алексић је рекао да је Шешељ одбио прегледе руског лекара, јер је, како је навео, реч о доктору кога је предложио секретаријат Хашког трибунала, а који није испунио налог о медицинској експертизи Шешељевог здравственог стања.

Алексић је додао да ће Хашки трибунал Шешељу морати да исплати одштету за повреду процесних права.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи