Читај ми!

Сумњив пакет за тужиоца

Тужиоцу за ратне злочине Владимиру Вукчевићу на кућну адресу стигао пакет сумњивог садржаја, а полиција је утврдила да је реч о три књиге које су послате из Холандије. Полиција је око 14 часова блокирала део Добрачине улице.

Како је РТС-у потврђено, на кућну адресу тужиоца за ратне злочине Владимира Вукчевића стигао је пакет без икаквог печата, наводно сумњивог садржаја из Холандије.

Антидиверзионе екипе МУП-а провериле су пошиљку и како је полиција вечерас саопштила у пошиљци су биле три књиге аутора Слободана Митрића.

Тужилац Вукчевић је, у кратком разговору са репортером РТС-а, потврдио само да је сумњиви пакет стигао на његово име.

"Вукчевићева супруга пријавила је службеном обезбеђењу сумњив пакет због непознатог пошиљаоца и сумње шта се у њему налази", рекао је Фонету директор полиције Милорад Вељовић и објаснио да се испоставило да је реч о три књиге.

Вељовић је рекао да је пошиљалац пакета извесни Митрић и да Вукчевићева супруга није хтела да га отвори, па га је због тога дала припадницима Министарства унутрашњих послова који обезбеђују њихов стан и они су позвали контрадиверзиону екипу.

Део Добрачине улице у којој станује Вукчевић био је од 14 часова затворен за пролаз. Биле су ту бројне екипе полиције, а припадници контрадиверзионе екипе су, обучени у опрему која умањује ефекат експлозије, ушли у зграду, узели сумњиви пакет, ставили га у специјалну приколицу и однели.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи