Читај ми!

Хапшења због трговине дрогом

Због неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога крагујевачка полиција ухапсила и спровела истражном судији Вишег суда више лица.

Крагујевачка полиција ухапсила је и, уз кривичну пријаву, истражном судији Вишег суда спровела Алексу Р. (23) из Крагујевца, због сумње да је извршио кривична дела неовлашћене производње и стављање у промет опојних дрога, неовлашћено држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, изазивање опште опасности и ометање овлашћеног службеног лица.

Због неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога, слободе су лишени и Дарко Б. (24) и Војислав Ј. (18), обојица из Крагујевца.

Постоје основи сумње да је Алекса Р., у другој половини 2011. године, Дарку Б. и Борису Љ. (20) из Крагујевца, ухапшеном пре 10 дана, продавао опојну дрогу хашиш и марихуану. Купљену дрогу они су касније препродавали уживаоцима у Крагујевцу.

Претресом станова Дарка Б. и Бориса Љ. полиција је пронашла око 120 разграмираних пакетића, у којима се налазило 35,3 грама хашиша, 65,5 грама марихуане и седам семенки биљке индијске конопље.

Сумња се и да је Војислав Ј., у децембру 2011. године, набавио марихуану и ангажовао малолетно лице да је препродаје. Полиција је код њега пронашла 11, 1 грам те дроге.

Поред продаје дроге, сумња се да је Алекса Р., у центру Крагујевца, у ноћи између 21. и 22. октобра 2011. године, из пиштоља пуцао у правцу Д. М. из Крагујевца и возило ''пежо 407'' у којем се он претходно налазио, а након тога га ударио стакленом флашом по глави и нанео му лаку телесну повреду.

Приликом лишавања слободе Алекса Р. је пружио отпор и покушао бекство. Том приликом, полиција је код њега, за појасом, пронашла пиштољ и седам метака, које је поседовао без одобрења. Истражни судија је, након саслушања, Алекси Р. одредио притвор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи