Читај ми!

Ухапшени Шарићеви сарадници

Грчка полиција ухапсила четири држављанина Црне Горе који се сумњиче да су прали новац Дарка Шарића. Полиција запленила 65.000 евра и изводе из банака који показују трансфер око 20 милиона евра.

Четири држављанина Црне Горе ухапшена су у Грчкој, због сумње да су се бавили прањем новца одбеглог Дарка Шарића стеченог трговином наркотицима из Латинске Америке, јавиле су подгоричке Вијести.

Ухапшени су Дамјан и Срдана Дудић, син и ћерка покојног Драгана "Фрица" Дудића, Ђуро Капетановић и Саша Самарџић, који су осумњичени да су новац "прали" за нарко-клан одбеглог Пљевљака Дарка Шарића, пишу Вијести.

Они су ухапшени у атинском предграђу Вула, а полиција је приликом претреса две куће запленила 65.000 евра и изводе из банака који показују трансфер око 20 милиона евра.

Четворо ухапшених, који су били пријављени као студенти, прали су новац тако што су улагали у некретнине, саопштила је грчка полиција.

Вијести наводе да Националном централном бироу Интерпола у Подгорици још није стигла званична објава о хапшењу четворо црногорских студената у Грчкој. Том листу је у полицији речено да информација о хапшењу још нема.

Полиција трага за Дарком Шарићем, Гораном Соковићем и Родољубом Радуловићем из Котора, које сматра вођама нарко-клана, активног од 2005. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи