Александар Богдановић нови председник Извршног одбора Моби банке

Након свих неопходних одобрења Народне банке Србије, прву дигиталну банку у региону предводиће Александар Богдановић на позицији председника Извршног одбора Моби банке.

Александар Богдановић нови председник Извршног одбора Моби банке Александар Богдановић нови председник Извршног одбора Моби банке

"Наша визија је веома јасна – пружити још квалитетније дигиталне банкарске услуге и учврстити позицију лидера у области примарног дигиталног банкарства. Позитиван пословни резултат који смо остварили крајем прошле године пружа нам прилику да се у наредном периоду фокусирамо на развој нове вредности за клијенте, инвестиције и иновације“, поручио је Александар Богдановић.

Богдановићево дугогодишње искуство на водећим позицијама у интернационалним компанијама и изузетна експертиза у домену развоја стратегије и бизниса играли су кључну улогу у достизању велике прекретнице за банку у претходној години – успостављање стабилне профитабилности.

"Изузетна је част бити на челу тима од преко 350 професионалаца. Иза нас су већ велики резултати али и много научених лекција. Из грешака и успеха долази искуство и баш зато сам апсолутно сигуран сам да ћемо у наредном периоду заиста померити границе и поставити нове стандарде дигиталног банкарства у Србији“, додао је новоизабрани председник Моби банке.

На позицији Извршног комерцијалног директора у оквиру топ менаџмента управљао је многим сегментима пословања, примарно секторима маркетинга и продаје. Посвећено је радио на проширењу кредитне понуде банке, повећању базе клијената којих данас има преко 750.000 и реорганизацији тимова банке. У току претходне године, Богдановић је био на челу тима који је предано радио на дефинисању петогодишње стратегије Моби банке.

Дипломирао је на ЦДИ колеџу у Канади у области информационих технологија, а звање магистра пословне администрације стекао је на Универзитету Кардиф, London School of Commerce. У Моби банци ради од 2020. године.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво