Читај ми!

Симич: Оставку нисам договорио са Крстићем

Иван Симич демантује наводе Министарства финансија да је своју оставку на месту в. д. директора Пореске управе договорио са министром финансија Лазаром Крстићем. Ова година била за Пореску управу најуспешнија, за то велика заслуга иде вредним радницима Управе, наводи Симич.

Вршилац дужности Пореске управе Србије у оставци Иван Симич негира наводе Министарства финансија да је након дуготрајне и детаљне анализе пословања и разговора са министром финансија Лазаром Крстићем договорено да он поднесе оставку.

"Ништа од тога што је записано није истинито. Оставку сам министру финансија усмено поднео у петак око 10 сати пре подне. Том приликом сам са министром разговарао око три до четри минута и цео разговор се односио искључиво на питање зашто подносим оставку када сам претходни дан рекао да ћу остати и наставити са радом", навео је Симич у изјави.

Симич је додао да је министру Крстићу рекао да не може да настави да ради под датим околностима и да све жели да оконча на цивилизован и миран начин.

"Чињеница је да је ова година била за Пореску управу најуспешнија, јер смо наплатили највише пореза до сада и велика заслуга за то иде пре свега вредним радницима Пореске управе", додао је Симич у писаној изјави. 

Министарство финансија навело је у петак да је договорено да Симич поднесе оставку након дуготрајне и детаљне нализе пословања Пореске управе и разговора са министром Крстићем.

Министарство финансија је, такође, захвалило Симичу на свим напорима које је као директор уложио у унапређење рада Пореске управе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи