Читај ми!

Директан лет "Ер Србије" за Тел Авив

Нови авион "ербас А319" националне авиокомпаније "Ер Србија" први пут је полетео од Београда до Тел Авива.

Национална авиокомпанија "Ер Србија" организовала је данас први директни лет од Београда до Тел Авива новим авионом "ербас А319".

Промотивним летом за Тел Авив одлетели су председник Скупштине Србије Небојша Стефановић, министар регионалног развоја и локалне самоуправе Игор Мировић, амбасадор Израела у Србији Јосеф Леви, као и генерални директор "Ер Србије" Дане Кондић.

У авиону је била и млада фудбалска репрезентација до 18 година која иде на турнир у Тел Авививу.

Ово је нови почетак односа две земље, рекао је израелси амбасадор Леви.

Нову линију која сада не иде преко Кипра, већ директно, Кондић оцењује као шансу за развој туризма и бизниса и додаје да ће сада путници из Тел Авива, преко Београда у истом дану моћи да стигну у више европских дестинација.

Успех компаније "Ер Србија" је успех целе земље, сматра председник Скупштине Небојша Стефановић и додаје да ће компанија бити економски и туристички промотер Србије.

Путници су веома задовољни јер нема преседања, а и цена карата је веома повољна.

Линија за Тел Авив ићи ће четири пута недељно. "Ер Србија" је најавила да ће у 2014. обновити још линија ка Блиском истоку где је недавно летео "Јат", а као могуће дестинације помињу се Бејрут и Каиро.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи