Читај ми!

Расте број путника "Ер Србије"

"Ер Србијом" се већ сада може летети до 30 дестинација. Само током првог месеца самосталног рада, национална авио-компанија повећала је број путника за 12 одсто.

Нова компанија "Ер Србија" већ првог месеца самосталног рада повећала је број путника за 12 одсто. Веће је и интресовање за летове ка Тел Авиву, Копенхагену, Атини, Подгорици и Тивту. Од новоотворених линија, највише се траже Праг и Бањалука.

У новембру је новом компанијом летело чак 95.000 путника или 10.000 више него прошле године "Јатом".

"Ер Србијом" се већ сада може летети до 30 дестинација. Када флота буде комплетна, имаће 18 авиона.

Пилоти за нови модел у флоти, "ербас 319" су на школовању и наше прве посаде најављене су за почетак године.

За време промотивног лета за Бањалуку стигао је четврти авион тог типа, а до краја године стићи ће још два.

Разматра се и увећање флоте модела "АТР" са садашњих пет на осам, због повећања броја линија.

Извршни директор за саобраћај "Ер Србије" Давор Мишељић нпомиње да национална авио-компанија намерава да постане регионални лидер у ваздушном саобраћају у југоисточној Европи.

"Желимо да омогућимо свим путницима из околних земаља да могу истога дана, по повољним ценама, без већег чекања да преко Београда стигну у европске метрополе", поручује Мишељић.

Путници "Ер Србије" су веома задовољни садашњим ценама и потпуно новом услугом у авионима и кажу да за сада нема боље алтернативе, нарочито оне који често лете на одређеним релацијама.

"Ја радим и у Прагу и у Београду, стално сам у авиону. У прво време била је директна веза између Прага и Београда, а од пре две године имао сам алтернативу или преко Беча или преко Минхена, која је вам узме цео дан и много је скупља", објашњава један од путника.

"Ер Србија" планира да у 2014. години полети за Будимпешту, Кијев, Варшаву, Софију и Варну.

У летњој сезони летеће за Дубровник и Сплит, али ће зато укинути лет за Пулу.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи