Читај ми!

"Ер Србија" полетела за Љубљану и Букурешт

Српска национална авио-компанија "Ер Србија" успоставила саобраћај на линијама Београд-Љубљана и Београд - Букурешт на којима ће летети свакодневно.

Компанија "Ер Србија" успоставила је редовну авионску линију на релацијама Београд-Љубљана и Београд - Букурешт, на којима ће летети свакодневно.

Српска национална авио-компанија, тад под именом "Јат ервејз", за Љубљану није летела од 2010. године.

Како је саопштила "Ер Србија", интересовање за новом линијом било је велико и забележен је велики број резервација за директан лет, али и за преседања на летовима преко Београда.

Директна линија за Љубљану, наводи се, обезбеђује одличне везе преко матичног аеродрома компаније "Ер Србија" у Београду до бројних европских градова, укључујући Стокхолм, Рим, Беч, Копенхаген, Брисел, Диселдорф, Праг, Штутгарт, Букурешт, Цирих, Милано и Берлин. Од Београда до Љубљане летеће авион "АТР72" са 66 седишта.

И за главни град Румуније летеће авион "АТР72". Полазак са београдског аеродрома је у 13.30, а из Букурешта у 16.20.

У летњим месецима на новој линији за Букурешт летеће авион "ербас А319", јер "Ер Србија" убрзано модернизује своју флоту.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи