Читај ми!

"Ер Србијом" од Београда до Прага

Авиони "Ер Србије" убудуће ће свакодневно летети на линији Београд-Праг. Промотивна цена повратне карте је 109 евра.

Национална авио-компанија "Ер Србија" увела је директан лет на линији Београд-Праг и тим поводом је организован промотивни лет и свечани дочек новог авиона "ербас А 319" на аеродрому у Прагу.

На тој линији свакодневно ће летети авион "АТР 72" са 66 седишта који ће обезбедити везу са дестинацијама на Балкану и у јужној Европи.

"Ер Србија" ће понедељком, средом, петком и недељом полетати из Београда у 7.10 ујутро, а повратни лет је из Прага у 9.50.

Летови уторком, четвртком и суботом полазе из Београда у 18.15, а из Прага се враћају у 20.55.

Цена повратне карте на линији Београд-Праг је 109 евра, у оквиру промотивне акције "Ер Србије".

Нова компанија почела је са радом као национални авио-превозник Србије 26. октобра.

Опслужује више од 30 дестинација у Европи и на Медитерану са матичног Аеродрома "Никола Тесла" у Београду у путничком и у теретном саобраћају.

"Ер Србије" нуди и дуге и прекоокеанске летове до Азије, Аустралије и америчког континента са код-шер партнерима и са стратешким партнером, компанијом "Етихад", која има 49 одсто власничког удела.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи